بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و ال محمد
دانلود کلیپهای مجموعه (( عبرت و تفکر)) ؛
این مجموعه بر اساس آیه 11 سوره مبارکه انعام ، توسط موسسه فرهنگی امام سجاد(ع)ری تهیه شده است .
(( قُل سِیرُوا فِی الارضِ ثُمَّ انظُرُوا کَیفَ کَانَ عَقِبَةُ المکذبین )) (( بگو ای پیغمبر که در روی زمین بگردید ( و از حال اُمم گذشته جویا شوید ) تا عاقبت سخت آنها که تکذیب ( آیات خدا ورسولان او ) کردند مشاهده کنید )) سوره انعام ، آیه 11
قسمت اول :
چنگیز خان ؛ مدت زمان این کلیپ 2 دقیقه و پنجاه ثانیه میباشد
http://rezataher.persiangig.com/video/4.mp4/download?62ef
قسمت دوم :
اسکندر مقدونی ؛ مدت زمان این کلیپ 2 دقیقه و چهل و هشت ثانیه میباشد
http://rezataher.persiangig.com/video/s1.mp4/download?08f5
قسمت سوم :
اشراف روم باستان ؛ مدت زمان این کلیپ 2 دقیقه و چهل و نه ثانیه میباشد
http://rezataher.persiangig.com/video/as1.mp4/download?08f5
قسمت چهارم :
آتیلا ، آمپراطور قوم هون ؛ مدت زمان این کلیپ 2 دقیقه و بیست و هفت ثانیه میباشد
http://rezataher.persiangig.com/video/Ate.mp4/download?db5d
قسمت پنجم :
بخت النصر ستمگر ؛ وسیله عذاب خدا برای یهودیان (( گنه کار )) : مدت زمان این کلیپ 2 دقیقه و چهل و سه ثانیه میباشد
http://rezataher.persiangig.com/video/bo%20%20n%201.mp4/download?db5d
قسمت ششم :
چین شی هوانگ ؛ این کلیپ 2 دقیقه و پنجاه و نه ثانیه میباشد
http://rezataher.persiangig.com/video/chi.mp4/download?4d5e
قسمتهای بعدی ان شاءا... در همین صفحه قرار میگیرد .
رضاطاهرنژاد جوزم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و ال محمد
انتقاد از بعضی مذهبیها :
یک اصل اساسی در روابط اجتماعی اینستکه وقتی بزرگی ، صاحب منصبی ، کسی که دارای علم یا تجربه ای هست یا دلسوزی ، قصد انتقال علم یا تجربه خود را به دیگری مینماید ، قبلا نسبت به درستی علم خود به یقین رسیده و آنرا در زندگی جاری نموده ، تجربه کرده ، خوب یا بد بودن آن را فهمیده ، حالا میخواهد دیگران هم از آن علم و تجربه خوب یهرمند شوند .
در نتیجه ، بستگان ، دوستان و... را نسبت به بهرمند شدن از آن علم و تجربه خوب توصیه مینماید ، دیگران هم با توجه به شناخت و اعتمادی که به شخص عالم یا با تجربه دارند ، توصیه او را میپذیرند و به آن عمل مینمایند .
این یک رفتار خوب اجتماعیست که در بین همه مردم جهان صورت میپذیرد .
این رفتار خوب اجتماعی با توجه به فطرت انسان که خدا جوست و تمایل دارد که بسوی تعالی سیر نماید در بین مذهبی ها بیشتر دیده میشود .
یک عالم ربانی ، مفسر قرآن ، مرجع تقلید و ... وقتی توصیه به فراگیری تعالیم قرآن و احادیث حضرت پیامبر(ص) و نیز حضرات معصومین (ع) مینماید ، قبلا خود آنها را فرا گرفته و در زندگی خود به آن تعالیم ، " جدّا " عمل نموده و سعادت نوع بشر را در پیروی عالمانه از آن میداند .
یک عالم دین وقتی حدیثی از حضرت علی(ع) نقل مینماید ، یقین دارد که قبلا ، خود آنحضرت به مفاد آن حدیث عمل نموده ، بعد توصیه به انجام آنرا به دیگران کرده ، شخص عالم هم ابتداء نسب به آن حدیث عامل شده بعد دیگران را به انجامش توصیه مینماید .
همچنین یک مرجع تقلید وقتی قرآن بدست میگیرد و توصیه به عمل نمودن به تعالیم آن میکند ، میداند که حضرت محمد(ص) و ائمه (ع) همگی عامل به قرآن بوده اند ، خود نیز عامل میشود و بعد توصیه عمل به دستورات قرآن را به دیگران میدهد .
امّا بعضی وقتها ، بعضی مذهبی ها اینگونه عمل نمیکنند ، مخصوصا در سطوح عوام جامعه ! خانواده مذهبی هست ، شخص مذهبی ، توصیه به غیبت نکردن میکند ولی هر وقت میل کند خود غیبت مینماید .
همچنین است در مورد دیگر موضوعات دینی .
اینکه شخصی بطور سلیقه ای به دستورات دینی عمل نماید ، یک درد است ، امّا درد دیگر اینستکه بعضی ها آیات و روایت را برای داشتن ثواب به دیگران نقل کنند ولی اصلا به ظاهر آن آیه یا روایت هم توجه نکنند .
مثلا شب میلاد پیامبر(ص) و یا شهادت حضرت زهرا(س) است . شخص کتاب حدیث را باز میکند یک روایت از پیامبر(ص) یا حضرت زهرا(س) را مینویسد و برای بهرمند شدن از ثوابش ، آنرا برای دوستان و آشنایان پیامک کرده ، ارسال مینماید و فکر میکند از ثواب زیادی بهرمند شده در حالی که بهره کمی برده ، مزد واقعی را کسی میگیرد که به آن حدیث عامل باشد.
در روابط اجتماعی بعضی مذهبی ها نیز موضوع به همین شکل است ؛
در یک محله شخصی ( هر چند بد سابقه ) به جرمی متهم میشود ، هنوز جرم او در دادگاه ثابت نشده ، آن شخص مطرود میشود ، وقتی به مسجد میرود ، بعضی ها از او فاصله میگیرند! و غیبت کردنها شروع میشود و ... .
اگر آن شخص ، در آن محله ، دشمن نیز داشته باشد ، همان جرم ثابت نشده در دادگاه ، توسط آن دشمن ، میشود وسیله تخریبش !!!
عجیبتر آنکه بعضی از ما مسلمانان هم با یک شور و علاقه ای به این موضوعات توجه میکنیم و امر به معروف و نهی از منکر از یادمان میرود .
امر به معروف و نهی از منکر شدن را فقط مخصوص دیگران میدانیم !!!
که یاد آور شویم اینها اتهام است و هنوز در هیچ دادگاهی ثابت نشده ،
که شاید ، اشتباه شده باشد
که شاید ، تهمت باشد و .... .
و باز عجیبتر اینکه ، ما خود قاضی میشویم و حکم صادر میکنیم
اصلا توجه نمیکنیم اگر این شخص ،مجرم نیز باشد،دادگاه به جرمش رسیدگی کرده و مجازاتش مینماید .
حواسمان نیست ، در این موضوعات ما مذهبی ها امتحان شده ایم ، که چگونه با یک چنین مسئله ای برخورد کرده ایم ؟
آیا از فرامین قرآن و راهنماییهای معصومین(ع) پیروی کرده ایم ؟ یا فقط اسما مسلمانیم ؟ !!!
چقدر بجاست ، بعضی از ما مذهبی ها کمی دقیقتر به اینگونه مسائل توجه نمایم که ؛
" آن آیه از قرآن و یا حدیث از معصومین(ع) را که به دیگران سفارش میکنیم ، ابتداء خود به آن عمل نمایم و همچنین سعی کنیم اصل دین را بفهمیم و آنرا در جامعه پیاده کنیم "
و متوجه باشیم ، همه تعالیم آسمانی قرآن و فرمایشات حضرات معصومین(ع) عین نور است و زیبایی ، آنچه که گاه زشتیش پدیدار میشود ، یا عمل نکردن به آن دستورات است یا بد عمل کردن به آن .
مواظب باشیم
و بدانیم : بهشت را به بهاء بدهند ، به بهانه ندهند
رضا طاهرنژاد جوزم
موسسه فرهنگی-مذهبی امام سجاد(ع)ری
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و ال محمد
چگونه با اهانت کنندگان به مقدسات اسلامی باید برخورد کرد ؟
برای اینکه بتوانیم جواب توهین به مقدسات اسلامی ، مخصوصا توهین به پیامبر گرامی اسلام (ص)را که توسط دشمنان اسلام و مسلمین صورت میپزیرد را بدهیم باید ابتداء احساسات خود را کنترل کرده و بصورت عقلانی رفتار نمایم و ضمن ریشه یابی این رفتار دشمنان ، بهترین جواب را که در شأن اسلام و مسلمین است به آنها بدهیم .
رفتارهای شتاب زده و غیر عقلانی ، نتیجه دلخواه دشمنان را درپی دارد . بهتر است ابتداء به چند سوال مهم جواب دهیم .
سوال اوّل ؛ چرا اجازه اهانت را پیدا میکنند ؟ سوال دوّم ؛ با چه اهدافی به پیامبر(ص) اهانت میکنند ؟ و سوال سوّم هم اینستکه ؛ چگونه باید به آنها جواب مناسب را طبق تعالیم قرآنی داد تا هم حرمت اسلام حفظ شود و هم جلوی اینگونه رفتارهای هدفمند آنها در آینده گرفته شود ؟ ضمن اینکه مردم جهان از باطن اعمال آنها باخبرشده ، با زیبایی های واقعی اسلام که انسان را بسوی تعالی هدایت میکند آشنا شوند .
با جواب های علمی و آگاهانه و رفتارهای درست اسلامی مسلمانان ، اعمال دشمنان ، به ضرر خودشان خواهد بود .
چرا اجازه اهانت کردن را پیدا میکنند ؟
به نظر حقیر ریشه این مسئله در خود ما مسلمانان است !!!
چرا باتوجه به اینهمه تعالیم روح بخش اسلامی درمورد فراگیری علم و گسترش آن و استفاده از علم در زندگی شخصی و اجتماعی ، مسلمانان از نظر علمی وصنعتی اینهمه از جهان غرب و شرق عقب هستند ؟
غربی ها علم و صنعت خود را وسیله ای برای برتری جویی بر مسلمانان قرار داده اند ضمن اینکه این برتری علمی وصنعتی را درهرلحظه توسط انواع فیلمهای هالیوودی ، تبلیغات تلوزیونی و ماهواره ای بر مسلمانان بصورت روحی تلقین میکنند !!!
آنها خود را از نظرعلمی ، صنعتی و نظامی قدرتمند تر از مسلمانان میبینند و به خاطر همین به خود اجازه اهانت میدهند !
عملا مسلمانان (نه همه آنان بلکه اکثرشان ) اینگونه برتری کاذب را پذیرفته اند !
دولتهای استکباری غرب و شرق این پیشرفتها را تمدن بشری نام نهادند و مسلمانان را فاقد این تمدن میدانند !!! البته همیشه زشتیهای مثلا تمدن خود را مخفی نموده ویا آن را اصل آزادی معرفی میکنند. از جمله این زشتیها ازهم پاشیده شدن کانون خانواده ، رواج انواع فسادهای اخلاقی و اجتماعی مانند همجنس بازی و ... میباشد.
با چه اهدافی به پیامبر(ص) اهانت میکنند ؟
پیامبر گرامی اسلام ، حضرت محمد(ص) با استفاده از تعالیم قرآنی ، جامعه متفرق و قبایلی عرب پیش از اسلام را که بدور از اکثرفضایل اخلاقی و انسانی قرارداشتند ، بطوری که دختران خود را زنده بگور میکردند و دایم با هم درحال جنگ و ستیز بودند را به یک اجتماع متحد نیرومندِ متعالی ، دارای تمامی فضایل اخلاقی ، انسانی و اجتماعی رسانید بطوریکه افرادی را که تا مدتی پیش برسربه غنیمت گرفتن اموال و دارایهای یکدیگر باهم میجنگیدند، به سوی انسانیّتی رهنمون شد که انصار؛ دارایها و اموال ، حتی خانه های خود را با مهاجرین در مدینه با کمال اخلاص و رضایت تقسیم کردند زیرا مهاجرین در زمان هجرت از مکه به مدینه چیزی با خود نیاورده بودند . حضرت محمد(ص) جلوی زنده بگور کردن دختران را گرفت و رذایل اخلاقی را در بین اعراب از بین برد و فضایل اخلاقی را در بین آنها گسترش داد و ارزش علم را به ایشان فهماند و ... .
دشمنان اسلام میدانند اگر روح تعالیم ناب محمدی(ص) در بین مسلمانان جان تازه بخود بگیرد ، دیگر جایی برای مثلا تمدن آنها باقی نمیماند ، و آنها دیگر نمیتوانند اقتصاد و صنعت وفرهنگ خود را به قیمت تمامی ثروت مسلمانان به ایشان بفروشند .
از اینرو آنها قصد تخریب چهره حضرت محمد(ص) را بصورتهای گوناگون دارند ، یک روز در دانمارک ، یک روز در آمریکا ، یک روز در فرانسه و ... .
آنها با اینگونه اعمال میخواهند مسلمانان را نسبت به رسول الله (ص) وتعالیم ومفاهیم قرآنی کم توجه یا بی توجه نمایند .
دشمنان جزء ظاهری بی روح از اسلام را برای مسلمانان نمیپسندند .
اهانت اخیر روزنامه فرانسوی ، اولین اهانت به پیامبر(ص) نیست و آخرینش نیز نخواهد بود .
هدف دیگر آنها اینستکه میخواهند مسلمانان را در نظر مردم غیر مسلمان جهان ، انسانهایی عقب مانده ، خشونتگرا و جنگ طلب نشان دهند . با این کار آنها قصد دارند از توجه و جذب پیروان دیگر مذاهب و ادیان به اسلام جلوگیری نمایند .
جگونه باید با آنها مقابله کرد ؟
برخورد با اینگونه رفتارهای برنامه ریزی شده استعمارگران غرب و شرق ازطرف کشورهای اسلامی باید منطبق با دستورات اسلامی باشد .نباید از چهارچوبهای اسلام و تعالیم آن بیرون رفت .
شناخت درست دلایل اهانت به مقدسات اسلامی ، جوابهای هدفمند اسلامی را در پی خواهد داشت .
سالهاست که دشمنان به پیامبر(ص) و قرآن اهانت میکنند و مسلمانان با راهپیمایی و تظاهرات و شعار دادن جواب داده اند ، این راهکارنتیجه ی مناسب را در پی نداشته ، حال باید قدم درست بعدی برداشته شود واین قدم بعدی، برخورد علمی ، اقتصادی با شرق و غرب است . ما باید از نظر علمی و اقتصادی خود را به پیشرفت و خودکفایی برسانیم و همزمان ، با نخردیدن کالاهای آنها ، آن کشورها را تحریم کنیم . در این شرایط ، بهترین جواب موثرهمین است .
آن کشورها به شدت به فروش محصولات خود به جهان سوم " محتاجند " ، امت واحده اسلامی بایدازاین طریق اقدام کنند و ضمن اینکه دولتهای اسلامی هم مسلمانان را همراهی میکنند کالاها و ماسین الات غربی و شرقی را تحریم نمایند .
در این اهانت اخیر ؛ مثلا مسلمانان بگویند " مرگ بر فرانسه " ولی انواع ماشینهای پژو و رنو یا ظروف فرانسوی یا هواپیماهای میراژ ویا دیگر تسلیحات فرانسوی را خریداری کنند ، آیا فرانسه را تنبیه کرده اند ؟ آیا فرانسه جلوی اهانتهای بعدی را میگیرد ؟ آیا دولت فرانسه ، اهانت کنندگان را تنبیه میکند ؟
ولی اگر کشورهای اسلامی در یک اقدام مشترک به فرانسه نفت نفروشند و کالاها و تسلیحات آنها را نخرند ،بهترین و موثرترین جواب را به دشمنان اسلام در فرانسه داده اند و باعث میشوند دیگر کشورها حساب کار دستشان بیاید .
البته باید که همزمان در راه پیشرفت علم و صنعت نیز بطور مستمر قدم برداشت .
برای اینکه بدانیم چقدراقتصاد کشورهای پیشرفته ، وابسته به دیگر کشورهاست و چگونه قدرتها از این ابزاربرای تحمیل خواسته های خود استفاده میکنند ، خوبست به این مثال توجه شود .
ایران مدتهاست که در پی خرید موشکهای اس 300 از روسیه است و روسیه با اینکه پول آنرا از ایران گرفته بود به بهانه تحریم آنها را تحویل نداد و اعلام کردکه آن موشکها را اوراق نموده ، بعداز تحریم اروپا برعلیه روسها و تحت تاثیر قرار گرفتن اقتصاد روسیه ، وزیر دفاع روسیه در سفر اخیر به ایران اعلام کرد ، هم موشکهای اس 300 و هم موشکهای اس 400 را به ایران تحویل میدهد !!!این عمل روسها نشانه ضعف آنها در اقتصاد است ، همین ضعف دراقتصاد و صنعت فرانسه ،امریکا، انگلیس،چین و ... نیز وجود دارد .
باید که کشورهای اسلامی با هم متحد شوند و اختلافات را از طریق گفتگو برطرف نمایند،
و زیبایهای دین مبین اسلام ، همچنین چهره درخشان پیامبرگرامی اسلام (ص) را با آن خلق و خوی نیکو و رفتار پسندیده الهی که باعث تعالی انسانیّت است را به جهانیان نشان داد .
اقدام مهم دیگری که همه مسلمانان باید انجام دهند ، آشنا کردن جوانان با چهره تابناک و دوست داشتنی حضرت محمدمصطفی(ص) هست .
به امید روزی که با ظهور منجی عالم ، حضرت مهدی(عج) ، اسلام در جهان گسترانیده شود تا جهانیان ، اسلام ناب محمدی(ص) را بشناسند .
ان شاء ا...
رضا طاهرنژاد جوزم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و ال محمد
بمناسبت چهلمین روز رحلت آیت الله سید علی غیوری(ره):
یکی از خصوصیّتهای عالمان دین ، اینست که در بین مردم ، در کنار مردم و با مردم زندگی میکنند ،
درد هایشان را از نزدیک میبینند و در درمان آن دردها با ایشان همراه میشوند . مردم به راحتی میتوانند با عالمان دین ارتباط برقرار کرده و از راهنمایی هایشان بهرمند شوند .
عالم دین باید از اخلاق اسلامی بهرمند باشد ، همانطور که پیامبرگرامی(ص) اسلام علت بعثت خود را به کمال رساندن اخلاق بیان فرمود.
((إنَّما بُعِثتُ لاُتَمِّمَ مَکارِمَ الخلاقِ؛
براستى که من براى به کمال رساندن مکارم اخلاق مبعوث شده ام.))
(کنزالعمال،ج13، ص151، ح36472)
یک عالم دین متعهد ، متفکر، اخلاق مدار و مردم دوست با اخلاصِ جویای حق میتواند لایق راهنمایی مردم یک جامعه از جانب خدا باشد .
آیت الله سید علی غیوری(ره) سالها در بین مردم شهرری زندگی کرد وخدمات فراوانی از خود به یادگار کذاشت .
ازجمله اهداء ده ها جلدکتاب به کتابخانه موسسه فرهنگی امام سجاد(ع)ری
یاد و خاطره اش گرامی باد .
روابط عمومی موسسه فرهنگی-مذهبی امام سجاد(ع)ری
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و ال محمد
مسلمان نباید در هیچ کاری، احساسی عمل نمایند
متاسفانه بعضی از مردم وقتی دربرابرمصیبت ، مشکل یا فرمانی قرار میگیرند ، با آن بصورت سطحی و احساسی برخورد میکنند ، بعنوان مثال وقتی یکی از نزدیکانشان را از دست میدهند ، دچار افراط و تفریط در مراسمهای کفن و دفن و خاک سپاری و ... میشوند و مسائل مهم و اساسی دراین بار دیده نمیشود و به فراموشی سپرده میگردد ، حتی خانواده معزّا را دچار مشکلات فراوان میگرداند .
یا
وقتی قرار میشود بنایی را بسازند ، بیشتر از اینکه به فکر استحکام آن باشند به فکر ظاهر آن بنا هستند .
اینگونه رفتار برای خود شخص و همچنین جامعه سودی ندارد و بعضی وقتها هم شخص و هم اجتماع را دچار مشکل مینماید .
بهتر آنست که همیشه انسان در برخورد با مسائل ، مصائب و مشکلات ، چه شخصی و چه اجتماعی ، فرهنگی یا سیاسی ، عقلانی عمل نماید و محکم کار باشد .
انسان باید با استفاده از عقل ، احساس را در جای درست بکار ببرد . احساس باید در بند عقل باشد نه عقل در بند احساس .
چند سال پیش ، یک کشیش امریکایی ، قرآن را پاره کرد و احساسات مسلمانان را جریحه دارنمود ، این عمل آن کشیش عکس العملهای مختلفی ازسوی مسلمانان در پی داشت ، بعنوان مثال شخصی تصمیم گرفت در جواب به این عمل آن کشیش ، کل قرآن را در بیست و چهار ساعت بخواند و شخص دیگری پیشنهاد داد ، بیایم آیات قرآن را بیشتر مورد دقت نظر قرار داده وضمن شناخت مفاهیم قرآنی ، به آنها در زندگی عمل نمایم .
کدام فکر و عمل این دو مسلمان احساسی و کدام عقلانیست ؟
در زمان دیگری ، یک فرد خواننده ، به امام هادی(ع) توهین کرد ، عده ای در جواب به آن شخص ، عکس سر آن خواننده را بر روی بدن سگ گذاشتن ، و عده ای هم احادیث امام هادی(ع) ، زندگی نامه و سیره عملی ایشان را بیشتر دردسترس عموم قرار دادند .
کدام عمل بهتر است ؟
مقام معظم رهبری ، هر سال را بنا به صلاح دید و نیاز کشور نامگذاری مینمایند ،تا مردم و مسئولین با پیگیری ، آن هدف مشخص شده ، کشور را به تعالی برسانند . بعضی مسئولین ، با برگزاری چندین همایش و نمایش و سخنرانی ، چند برنامه کوتاه وبلند تلوزیونی و چند کار مقطعی آن سال را طی میکنند و منتظر نام گذاری بعدی میمانند و عده ای هم پیگیر مستمر هدف مشخص شده ، میشوند . عمل کدام یک از این دو گروه بهتر است ؟
در این زمان که کشورهای استعماری با وسایل ارتباط جمعی خودبصورت هدفمند به پیامبر گرامی(ص)اسلام توهین میکنند و قصد تخریب چهره ایشان را دارند ، بهتر آنست که به جای اینکه بصورت مقطعی ، اعمال شتابزده و احساسی انجام دهیم ، ما هم بصورت هدفمند و بصورت عقلانی عمل کرده و با شناخت سیره و شخصیّت ایشان و پیروی عالمانه از آن فرستاده الهی ، چهره واقعی ایشان را به جهانیان نشان دهیم .
اینگونه شناخت عمیق پیدا کردن نسبت به شخصیّت رسول الله (ص) و پیروی عالمانه از سیره ایشان در زندگی خود ، جلوی اهانتهای بعدی دشمنان اسلام و مسلمین را نیز میگیرد ، همچنین باعث ایجاد وحدت بین مسلمانان میشود .
چه خوبست همه مسلمانان تمام اعمالشان را با دور اندیشی و بصورت عقلانی انجام دهند .
اینکه وقتی به رسول الله (ص) توهین میشود ، چند نفر را بکشیم ، چند جا را آتش بزنیم و ... بهانه بیشتری برای توهینهای بعدی به دشمنان داده و سبب رسیدن آنها به مقاصدشان خواهیم شد .
آنها هم همین گونه رفتار احساسی و مقطعی را از مسلمانان میخواهند تا به اهدافشان برسند . اهداف آنان چیست ؟ خوبست کمی در این باره فکر کنیم .
مسلمان باید که محکم کار باشد و تمامی اعمال و رفتارش عقلانی و با دور اندیشی صورت بگیرد .
رضا طاهرنژاد جوزم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و ال محمد
دانلود سخنرانی های شهید دستغیب :
1-مدت این سخنرانی 47 دقیقه و 42 میباشد
http://r1349.persiangig.com/audio/sha%20%20da%201.wma/download
2-مدت این سخنرانی 43 دقیقه و 51 میباشد
http://r1349.persiangig.com/audio/sha%20%20da%202%20ali.wma/download
3-مدت این سخنرانی 55 دقیقه و 50 ثانیه میباشد
http://r1349.persiangig.com/audio/sha%20%20da%20%203.wma/download
التماس دعا
رضاطاهرنژاد جوزم
موسسه فرهنگی-مذهبی امام سجاد(ع)ری
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و ال محمد
حضرت مهدی(عج) آمده است امّا...
حضرت مهدی(عج) زمان زیادیست که آمده است ولی ما نیستیم ! ما در عمل یار ایشان نیستیم ! شعار میدهیم ،برای فرجش دعا میکنیم ، برای فرجش ذکر صلوات میگیریم ،برای فرجش انواع و اقسام اشعار را میسرایم و ... .
آیا این کارها کافیست ؟
به فرموده یکی از بزرگان برای ظهور امام زمان(ع) سه عنصر لازم است" 1- وجود امام(ع) 2- برنامه اداره وساخت جامعه بعد از ظهور 3- همراهی مردم ."
از این سه عنصر ، دوتایش حاضر است ، امام (عج) و برنامه ای که باید بعد از ظهور در جامعه پیاده فرماید و عنصر سوم که همراهی مردم است آماده نیست !!!
و سوالهای دیگر اینهاست که :
منظور از همراه نبودن مردم چیست ؟
آیا منظور اینست که در جهان چند میلیاردی شیعه کم است ؟ یا اینکه همین شیعیان هم همراه امام(ع) نیستند!؟
قطعا همین شیعیان همرام نیستند !!! در جنگ بدر تعداد یاران حضرت محمد(ص) چند نفر بود ؟ چرا با تعداد کم پیروز شدند ؟
مسئله اینست که ما باید آماده شویم و خود وجامعه خود را بسازیم ، با عمل به آیات قرآن و سیره اهلبیت(ع) .
مسئله اینست که ما باید حرکت کنیم و در راه به امام زمان (عج) برسیم ، او در راه است .
مسئله اینست که نوع انتظار ما اشتباه است ، منتظر واقعی ساکن نمیماند تا شخص مورد نظر(امام زمان(عج) ) بیاید و جامعه را آنطور که سلیقه مردم میخواهد بسازد بلکه منتظر واقعی قرآن بدست میگیرد و در فهمیدن آیات و عمل به آن در زندگی میکوشد و در عین حال منتظر است تا حضرت مهدی(عج) بیاید وادامه راه را با هم بروند و جامعه را آنطور که خدا میخواهد بسازند .
ما باید حرکت کنیم و قرآن را بدست بگیریم و با تفسیر امام باقر(ع) و امام صادق (ع) عمل کنیم ، در حقیقت حضرت مهدی (عج) بعد از رحلت پدر گرامیشان ظهور کرده ولی ما و جامعه ظهور نکرده ایم .
رضا طاهرنژاد جوزم
تذکر مهم : جامعه با افراط و تفریط در دین آماده ظهور نمیشود .
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و ال محمد
دانلود کلیپ تصویری از" استاد سید حسین صدرالحفاظ "
این کلیپ دو دقیقه و بیست وسه ثانیه میباشد
و درباره قسمتی از سخنان امام حسین(ع) در روز عاشوراست
آدرس لینک دانلود :
http://r1349.persiangig.com/video/ost.mpg/download?b099
رضا طاهرنژاد جوزم
موسسه فرهنگی-مذهبی امام سجاد(ع)ری
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صلی علی محمد و ال محمد
اخلاق اسلامی ؛ زینت اَبرو یا کوری چشم ؟!!!
" لَقَد کانَ لَکُم فی رَسولِ اللهِ اُسوَة حَسَنة لِمَن کانَ یَرجوُااللهَ وَالیَومَ الاخِرَ وَ ذَکَرَاللهَ کَثیرا "
سوره احزاب،21
" البته شما را در اقتدای برسول خدا چه در صبر و مقاومت با دشمن چه دیگر اوصاف و افعال نیکو خیر و سعادت بسیار است ، برای آنکس که بثواب خدا در روز قیامت امیدوارباشد و یاد خدا بسیار کند "
امام حسین (ع) : ...در محضرش (( حضرت محمد(ص) )) کسی صدایش را بالا نمی برد و آبروی کسی ریخته نمی شد . لغزشهای کسی بازگو نمیگردید و همه نسبت به هم با عدالت و تقوی رفتار میکردند و با هم متواضع بودند . ... . ( سنن النبی علامه طباطبائی ره –چاپ 1385- ص22)
یک نقطه ضعف اخلاقی بعضی مذهبی های ما اینست که اگر کسی کار خطایی کرد یا دارای عادت بد اجتماعی یا مذهبی بود یا اینکه بطورخواسته یا نا خواسته مرتکب خطا یا گناهی شد به اسم " امر به معروف و نهی از منکر " او را هل داده و در میان دره قطعی انحراف سرنگون میسازیم .
بدتر اینکه این عمل را گزینشی انجام میدهیم ، یعنی اگر خطاکار از همفکران ما نبود یا میشود به وسیله آن ، افراد یا گروه های که با ما اختلاف نظر دارند را کوبید ، آن عمل را در بلندگوها کرده بوسیله آن آبروی آن فرد را برده ، همچنین افراد و گروه های مخالف خود را بوسیله آن مورد تهاجم قرار میدهیم .
و اگر شخص خاطی ، دوست یا از همفکران ما باشد به وسیله انواع توجیهات میکوشیم که خطا یا گناه او را پوشانده و از همه مخفی نمایم یا راه فراری برای آن بسازیم !!!
و اصلا کاری نداریم که آیا خدا و رسول گرامیش(ص) همچنین ائمه معصومین(ع) از این عمل ما راضی اند یا نه ؟!!!
دنبال این نیستیم که بفهمیم امر به معروف و نهی از منکر درجاتی دارد و نمیدانیم از امر به معروف و نهی از منکر چه نتیجه ای باید حاصل شود؟!
فقط دنبال این هستیم که عکسی از گوشه موی بیرون از روسری پیدا کنیم یا حرکت ناپسندی تا امر به معروف و نهی از منکر کنیم !!!!!!
اینکه با اصل دین چه میکنیم برایمان مهم نیست ! برایمان مهم نیست که بی اندیشیم که آیا خودمان معصوم هستیم ؟ آیا خودمان دین را درست فهمیده ایم ؟ مهم نیست که برویم و بفهمیم که وقتی کسی مرتکب خطایی میشد ،آیا معصومین (ع) آبروی خطا کاررا میبردند ؟ این یک سوال بسیار مهم برای ما مذهبی هاست !!!
با آینده فرد خاطی کاری نداریم ! به این کاری نداریم که باید شرایط توبه از خطا و گناه را در جامعه آماده سازیم واز جاذبه دینی ، دافعه نسازیم ! دنبال این نیستیم که فکر کنیم علت نزول آیه 64 سوره نساء چیست ؟ و ...
فقط بوسیله مثلا امر به معروف ونهی از منکر یا خواسته های درونی خودمان را ارضاء کنیم یا اهداف سیاسیمان را پیش ببریم !
البته همیشه مراجع بزرگوار میتوانند راه گشایی این بد اخلاقی های اجتماعی باشند . مثلا چقدر عالی میشود که این بزرگواران خودشان وارد اجتماع مثلا هنرمندان شوند یا ایشان را به حضور بپذیرند و در کنارشان قرار گرفته نه از دور بلکه از نزدیک نصیحتشان کنند .
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی، یکی ازعالمان بزرگ و زحمتکش عصر ماست که در حفظ حریم قرآن و عترت پیامبر(ص) زحمت بسیارکشیده و میکشد . چه خوبست که ایشان مثلا آن هنرمند خانم مورد نکوهش شده از طرف عده ای را دعوت کرده ، از نزدیک سخنش را بشنود و در صورت نیاز نصیحتش کند .
این عمل عقلانی تر است و زیبای اصل دین را به نمایش میگذارد یا تکثیر و نمایش عکسهایی از یک یا چند صحنه خاص و بردن آبروی فرد خاطی ؟!!! آیا دین آبرو میدهد یا آبرو میبرد ؟ چرا باید راه بازگشت خاطیان را ببندیم ؟ مگر ( پناه میبرم به خدا ) ما خداییم ؟!!! مگر خدا ستارالعیوب نیست ؟
بدانیم که خدا آیه 53 سوره مبارکه زمر را فقط برای ما مذهبی ها نازل نفرموده
قُلْ یَا عِبَادِیَ الَّذِینَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ (53)
بگو اى بندگان من که بر خویشتن زیادهروى روا داشتهاید از رحمت خدا نومید مشوید در حقیقت خدا همه گناهان را میآمرزد که او خود آمرزنده مهربان است(53)
متوجه این نکته مهم نیز باشیم که دین از سیاست جدا نیست به شرط اینکه زیربنای سیاست را دین تشکیل دهد ولاغیر .
شعاری مسلمان نباشیم !
موضوع مرتبط :
یک نقطه ضعف اخلاقی
http://reysimamsajjad.parsiblog.com/Posts/48
التماس دعا
رضا طاهرنژاد جوزم